Hypertonic

100% prirodan sprej za nos

Aqua Maris® Hypertonic na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, gripe ili alergije. Prikladan je za odrasle i djecu stariju od 1 godine. Siguran za primjenu kod trudnica.

50 ml otopine u bočici s mikroraspršivačem.

Sastav

Morska voda, pročišćena voda.

Morska voda iz Jadrana bogata je solima i oligoelementima. Oligoelementi prisutni u otopini imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih dišnih putova.

Bez konzervansa.

Namjena

Normalno disanje ovisi o stanju sluznice nosa. Prehlada, alergija, gripa te niz drugih stanja izazivaju pojačanu sekreciju i otečenost sluznice nosa što otežava normalno disanje kod djece i odraslih.

Kada i kako koristiti Aqua Maris® Hypertonic sprej za nos?

  • Aqua Maris® Hypertonic djeluje kao prirodni dekongestiv (odčepljuje nos). Zbog visoke koncentracije soli hipertonična otopina uklanja višak tekućine iz nosne sluznice po principu osmotskog gradijenta, smanjuje njeno oticanje i olakšava disanje kroz nos.
  • Preporučuje se osobama sa začepljenim nosom i otežanim disanjem uslijed prehlade, gripe i alergija. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa standardnom terapijom.

Raspršiti 1-2 puta u svaku nosnicu, nekoliko puta na dan, a po potrebi i više.

Koristiti dok traje začepljenost nosa, te nakon, za održavanje higijene. Nastaviti s Aqua Maris® Classic ili Aqua Maris® Baby sprejem za nos (izotonična morska voda).

Nakon primjene, isprati i osušiti aplikator.

Kome je proizvod namijenjen?

Budući da Aqua Maris® Hypertonic sprej za nos podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za odrasle i djecu stariju od 1 godine.

Zbog svoje prirodnosti i blagosti, Aqua Maris® Hypertonic je rješenje za začepljen nos tijekom trudnoće i dojenja kada drugi lijekovi za prehladu nisu prikladni.

Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba.

Upozorenje

Vanjski spremnik napunjen je inertnim potisnim plinom (dušikom) koji ne dolazi u dodir s otopinom. Spremnik je pod pritiskom, može puknuti pod djelovanjem topline.

Ne bušiti ni paliti čak niti nakon uporabe.

Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskre, otvorenog plamena ili bilo kojeg drugog izvora plamena. Ne pušiti. Zaštititi ga od sunčevog svjetla i ne izlagati temperaturama višim od 50ºC/122°F.

Proizvod čuvati izvan dohvata i pogleda djece.

Upute za recikliranje

Plastične i metalne dijelove odložite u žuti, a staklene u zeleni spremnik. Papirnate dijelove ambalaže odložite u plavi spremnik.

Bočica

Plastika

Pumpica

Plastika

Poklopac

Plastika

Brošura

Papir

Kutija

Papir