Aqua Maris u svijetu

Brend od povjerenja

Aqua Maris je brend koji čvrsto počiva na temeljima stručnih znanja iz područja farmacije, kojemu obiteljski liječnici, ljekarnici i otorinolaringolozi mogu vjerovati. Naši prodajni predstavnici stručnjaci su iz područja medicine i farmacije, a vodeći stručnjaci iz područja medicine pomažu u istraživanju terapijskih dobrobiti naših proizvoda i informiranju o rezultatima tih istraživanja.

Aqua Maris uspjeh i internacionalno prisustvo

Aqua Maris brend lansiran je 1999. godine u Hrvatskoj, a unutar dvije godine bio je prisutan na šest tržišta, uključujući i zahtjevno rusko tržište.

Portfelj brenda proširen je s jednog proizvoda, Aqua Maris spreja za nos, na cjelovitu paletu proizvoda za grlo i nos. Danas je ovaj originalan hrvatski brend prisutan u više od 30 zemalja na 3 kontinenta.

S preko dvadeset godina iskustva u prodaji i promociji proizvoda na bazi morske vode, s ponosom ističemo da smo polovicom 2021. godine postigli prodaju od 220 milijuna pakovanja, što je zaista impresivan podatak. Kontinuirano unapređivanje naših proizvoda, posvećenost kvaliteti te suradnja sa stručnjacima u edukaciji pučanstva omogućili su nam respektabilno mjesto među najvećim svjetskim proizvođača preparata na osnovi morske vode.

Prirodna snaga Jadranskog mora. Za svakoga. Svaki dan

Aqua Maris osmišljen je za svakodnevnu uporabu, u kući i u pokretu. Linija proizvoda posebno je namijenjena za samostalnu brigu o zdravlju starije djece i odraslih, te roditeljima za primjenu kod dojenčadi. Aqua Maris proizvodi farmaceutske kvalitete, temelje se na morskoj vodi koja pročišćava i okrepljuje, svakodnevno daju svježinu i neizostavan su dio modernog i zdravog načina života!

Aqua Maris, osnažite osjete!


References

  1. Chkhartishvili et al. Nasal Disease Management by Using Aqua Maris Solution. Annals of biomedical research and education 2004. Volume 4, Issue 4