Bebe

100% prirodne kapi za nos

Izotonična morska voda iz Jadrana za dnevnu njegu i higijenu nosića. Aqua Maris® Bebe kapi za nos održavaju prohodnost gornjih dišnih putova već od prvog dana života.

10 ml izotonične otopine bez konzervansa u bočici s kapaljkom

Sastav

Otopina sadrži morsku vodu iz Jadrana bogatu solima i oligoelementima. Oligoelementi prisutni u otopini imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućuje prohodnost gornjih dišnih putova.

Bez konzervansa.

Kada i kako koristiti Aqua Maris® Bebe kapi za nos?

Aqua Maris® Bebe kapi za nos čiste i ovlažuju nosić uz istodobno obnavljanje sluznice nosa. Aqua Maris® Bebe preporučuje se za svakodnevnu higijenu nosa, prije dojenja ili hranjenja na bočicu, tijekom prehlade i alergije, kao pomoć kod upale uha, uz ostalu terapiju preporučenu od liječnika, kod suhoće nosa uslijed boravka u klimatiziranim ili jako zagrijanim prostorijama te, prije uporabe lijekova (kapi ili sprejeva) za nos. U ležećem položaju ukapati jednu kap u svaku nosnicu. Postupak se može ponavljati više puta dnevno i tijekom dužeg perioda.

Namjena

Disanje kroz nos jedini je ispravan način disanja, što je važno za rast i razvoj djeteta, stoga na higijenu nosa treba paziti od rođenja. Suh nos, nakupljena nečistoća, sekret ili otečena sluznica spriječit će prolaz zraka kroz nos i u djeteta izazvati nemir, plačljivost i razdražljivost te omesti miran san i hranjenje. Začepljen nos tijekom prehlade ili alergije može se odraziti i na zdravlje ostalih dišnih putova i uha.

Morska voda blagotvorno djeluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme njezina čišćenja. Za omekšavanje i odstranjenje većih količina nečistoće i sekreta iz nosne šupljine, Aqua Maris® Bebe kapi za nos treba obilno ukapati u svaku nosnicu. Postupak se može ponavljati dok sadržaj dovoljno ne omekša tako da se može lako ukloniti iz nosa.

Budući da Aqua Maris® Bebe kapi za nos podržavaju fiziološko stanje sluznice i nemaju sistemskih učinaka, prikladne su za svakodnevnu uporabu već od prvog dana života.

Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba.

Napomena

Proizvod čuvati na temperaturi do 25°C u originalnom pakiranju.

Čuvati izvan dohvata i pogleda djece.

Upute za recikliranje

Plastične i metalne dijelove odložite u žuti, a staklene u zeleni spremnik. Papirnate dijelove ambalaže odložite u plavi spremnik.

Bočica

Plastika

Brošura

Papir

Kutija

Papir