Moć mora

Sav živi svijet krenuo je iz mora, zato i ne čudi što se moru vraćamo kad želimo obnoviti svoje zdravlje.

Odavno znamo da morska voda iscjeljuje, a njena ljekovita svojstva JGL kroz inovativnu tehnologiju unaprjeđuje već više od 20 godina.

Naši stručnjaci prepoznali su jedinstvenu terapeutsku snagu Jadranskog mora i pretočili je u Aqua Maris®, proizvod koji je uvelike pomogao pokrenuti globalni zdravstveni trend. Danas Aqua Maris®nudi široku paletu preparata za probleme nosa koje koristi više od sto milijuna pacijenata diljem svijeta.

7-14% bogatiji sastav od prosjeka za morske vode
> 20 m dubina na kojoj se crpi morska voda

Jedinstveni izvor

Samo najčišća morska voda za čist nos

Morsku vodu za Aqua Maris® proizvode prikupljamo daleko od bilo kakvih onečišćenja, u blizini Nacionalnog parka Sjeverni Velebit u Hrvatskoj.

Čistoću ove morske lokacije potvrđuje i UNESCO, a uzrok njene nadprosječne ljekovitosti leži u slijevanju planinskih rijeka bogatih prirodnim solima i mineralima.

Osim što odgovorno pristupamo zdravlju naših pacijenata, odgovorni smo i prema prirodi. Proces crpljenja vode provodimo bez ugrožavanja ekosustava.

Napredni pogon

Priroda obogaćena ljudskim doprinosom.

Čak i najčišća morska voda nakon jednog dana skladištenja gubi svoja blagotvorna svojstva. Kako bi se zadržala ljekovitost morske vode potrebno je primijeniti tehnološki izazovan proces bakteriološke ultrafiltracije.

Kroz brojne faze filtriranja u potpuno sterilnim uvjetima dobivamo savršeno čistu vodu s očuvanim mikroelementima i poboljšanim terapijskim učinkom. Ovaj dugotrajan postupak zahtijeva najmoderniju tehnologiju, zato se JGL pogoni kontinuirano razvijaju i šire.

Posebnu pozornost pridajemo uporabi prirodnih materijala, recikliranju i korištenju sustava pročišćavanja za očuvanje i zaštitu okoliša.

Primjena i djelovanje

Aqua Maris® ima široku i raznovrsnu primjenu - od svakodnevne njege, prevencije prehlade i liječenja kroničnih bolesti ždrijela do njege u postoperativnom razdoblju.

Više o blagotvornom učinku

Kalcij (Ca) i magnezij (Mg) podižu otpornost sluznice na prodiranje virusa i bakterija. Djeluju poput filtera i zrak koji ulazi u pluća čiste od prašine i kemikalija. To je osobito važno za stanovnike velikih gradova i industrijskih zona te za ljude koji rade u rizičnim postrojenjima.

Cink (Zn) i selenij (Se) stimuliraju lokalni imunitet ždrijela i paranazalne sinusne sluznice, što pomaže svima koji osjećaju suhoću i neugodu u nazalnoj sluznici dok borave u klimatiziranim prostorima ili prostorijama s centralnim grijanjem.

Jod (I) i natrij klorid (NaCl) aktiviraju proizvodnju nazalne sluzi u posebnim stanicama te tako povećavaju vlažnost udahnutog zraka.

od kapi do Aqua Marisa