HNS i JGL dogovorili zdravstveno-stručnu suradnju

Hrvatski nogometni savez (HNS) i Jadran-galenski laboratorij (JGL) dogovorili su zdravstveno-stručnu suradnju koja će spojiti dva međunarodno ugledna, uspješna i priznata brenda – hrvatsku nogometnu reprezentaciju i Aqua Maris.

Originalni hrvatski proizvod, Aqua Maris, koji olakšava probleme s disanjem te osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlade i gripe, danas je prisutan u više od 30 zemalja i ima podršku više od sto milijuna korisnika diljem svijeta.

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza, ugovor o zdravstveno-stručnoj suradnji potpisali su predsjednik Saveza, Marijan Kustić, te izvršni direktor JGL-a Mislav Vučić.

Iznimno me raduje dogovorena suradnja s JGL-om jer se radi o tvrtki koju krase kreativnost, strast i izvrsnost, u kojoj domaća pamet, znanje i vještine stvaraju međunarodnu vrijednost. K tomu, JGL je prepoznat kao društveno odgovorna i održiva kompanija te u tom segmentu vidimo potencijal za zajedničke projekte. Smatram da zbog toga postoji puno poveznica između JGL-a i hrvatskog nogometa te sam uvjeren da će ova suradnja biti na dobrobit obje organizacije“, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

JGL danas broji više od 1.000 zaposlenika, posluje na ukupno 60 svjetskih tržišta sa 150 brendova i 300 proizvoda te prihoduje više od milijardu kuna na godišnjoj razini.

Jako smo ponosni na ovu novu suradnju jer i JGL i HNS teže velikim, globalnim uspjesima, a i jedni i drugi to već postižemo. Pogotovo nas veseli što suradnju počinjemo upravo sada, kada su sve oči nacije usmjerene na predstojeće prvenstvo u Katru. Siguran sam da će Aqua Maris biti najbolji saveznik Vatrenima u borbi sa suhim zrakom, visokim temperaturama i ostalim okolnostima koje bi im učinile težim put do uspjeha, a mi čvrsto vjerujemo da će nas momci ponovno učiniti najponosnijima na svijetu. Da malo parafraziram onu poznatu – neka Aqua Maris bude s vama!“, zaključio je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a.